• Op werkdagen voor 16:00 besteld, volgende werkdag in huis
  • In 3 termijnen betalen mogelijk!
  • Winkel in Rotterdam!
  • Al 15 jaar de beste kwaliteit

Ruilen, annuleren en retourneren

U kunt u alleen annuleren als u de betaling nog niet voldaan heeft en uw bestelling nog niet verzonden is. Is uw order reeds verzonden, dan kunt u gebruik maken van uw 14 dagen bedenktermijn en uw bestelling ruilen of retourneren.

14 dagen bedenktermijn

Niet tevreden? dan kunt u dit binnen 14 dagen na ontvangst van uw artikel bij ons melden. Hierna krijgt u 7 dagen de tijd uw artikel terug te sturen, graag wel in originele staat en verpakking. Bekijk het artikel gerust zoals je in de winkel zou doen. Voorbeeld: haal een LED werklamp uit de doos en test deze, maar ga deze niet installeren.

Hoe stuur ik een pakket retour

Wilt u de gehele bestelling retourneren? Reeds in ontvangst genomen artikelen dient u terug te sturen naar onderstaand retouradres. Rayonics B.V. zal de gehele aankoopsom, inclusief de berekende verzendkosten aan u terugstorten. De verzendkosten voor het retourneren zijn voor uw rekening. Heeft u zakelijk besteld, dan krijgt u de berekende verzendkosten niet terug.

Ook bij het retourneren of ruilen van een deel van uw bestelling zijn de verzendkosten voor uw rekening. De aankoopsom van het door u geretourneerde deel van de bestelling zal aan u worden teruggestort. Verzendkosten worden in dat geval niet gerestitueerd.

Alle annuleringen, ruilingen en retourneringen dienen schriftelijk aan Rayonics B.V. kenbaar te worden gemaakt. Dit kan via e-mail op rma@rayonics.nl of per telefoon. U dient hierbij in ieder geval uw volledige naam en ordernummer te vermelden.

Voor het terugbetalen van reeds betaalde bedragen hebben wij tevens uw IBAN bankrekeningnummer nodig. Let op: het rekeningnummer dat u opgeeft voor de terugbetaling dient gelijk te zijn aan het rekeningnummer waarvan u de betaling aan Rayonics B.V. heeft gedaan, dit i.v.m. eventuele fraude met terugbetalingen. Eventueel reeds betaalde bedragen worden binnen maximaal 14 dagen aan u terugbetaald.

Hebben wij u een verkeerd artikel toegezonden of heeft u een defect artikel ontvangen? Dan zijn de verzendkosten uiteraard voor onze rekening.

LET OP!

U dient ten alle tijden eerst een email te sturen naar rma@rayonics.nl. Vermeld hier uw naam, bestelnummer en welke artikelen u wilt retourneren of ruilen. U krijgt van ons via de mail een retournummer dat bij het pakket gevoegd moet worden.

U kunt de retouren sturen naar:

Rayonics B.V.
t.a.v. retouren
Schuttevaerweg 89
3044 BA  Rotterdam
Nederland

Vergeet niet uw RMA nummer op de doos te vermelden!