• Op werkdagen voor 16:00 besteld, volgende werkdag in huis
  • In 3 termijnen betalen mogelijk!
  • Winkel in Rotterdam!
  • Al 15 jaar de beste kwaliteit

Garantie

Voor alle door consumenten aangeschafte artikelen die u bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie. Dit betekent dat een artikel in goede staat moet verkeren en bij normaal gebruik naar behoren dient te functioneren. Wanneer u een artikel ontvangt waarbij dit niet het geval is, voorzien wij u graag zo snel mogelijk van een passende oplossing. Afhankelijk van uw artikel doen wij dit door vervanging, reparatie of terugbetaling.

Daarnaast gelden voor bepaalde artikelen fabrieksgaranties. Een fabrieksgarantie is een extra garantie die wordt afgegeven door de importeur of fabrikant. De fabrikant of importeur kan zelf voorwaarden stellen aan deze garantie. Meer informatie over de fabrieksgarantie kunt u vinden in de documentatie van het product.

Voor alle zakelijk of bedrijfsmatig aangeschafte artikelen, geldt een garantie van 1 jaar, mits de fabrieksgarantie van langere duur is.

Werkwijze garantieclaim

Neem altijd via email of telefoon contact met ons op. Indien wij overgaan tot het verlenen van garantie, vragen wij altijd eerst het artikel retour te zenden met het door ons verstrekte RMA nummer. Na beoordeling van uw artikel zullen wij overgaan tot reparatie of vervanging. Indien uw defect niet onder de garantie valt, zullen wij u een passende oplossing bieden.